МОТ

  во

  Во Мининистерството за труд и социјална политика Министерката Шахпаска одржа работна средба со претставници од репрезентативните, нерепрезентативните ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Приходите од труд во време на пандемијата во првите девет месеци од оваа година во светот се намалија за 10,7 проценти на годишно ниво или 3.500 милијарди ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Во Министерството за труд и социјална политика, министерката Јагода Шахпаска одржа работна средба со претставници од репрезентативните, нерепрезентативните ...
  сите 67 | | | веќе видена

  На средбата се дискутираше за продолжување на процесот на подготовка на Законот за работните односи при што Министерката Шахпаска побара активно вклучување на ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Приходите од труд во време на пандемијата во првите девет месеци од оваа година во светот се намалија за 10,7 проценти на годишно ниво или 3.500 милијарди ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Министерката за труд и социјална политика Јагода Шахпаска одржа работна средба со претставници од репрезентативните, нерепрезентативните синдикати и ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Приходите од труд во време на пандемијата во првите девет месеци од оваа година се намалени за 10,7 проценти на светско ниво или 3.500 милијарди долари, се ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Министерката за труд и социјална политика Јагода Шахпаска одржа работна средба со претставници од репрезентативните, нерепрезентативните синдикати и ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Соработката меѓу Министерството за труд и социјална политика и Меѓународната организација на трудот (МОТ) продолжува и во иднина, констатирале министерката за ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Социјалниот дијалог е во интерес на работниците, работодавачите и Владата. Соработката меѓу Министерството за труд и социјална политика и Меѓународната ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Со отворање на изложбата „Без Простор” на уметницата Селма Селман вечер во 20 часот во Музејот на современа уметност во Скопје симболично ќе биде означен ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Од 17 до 23 август 2020 година, во Младинскиот Културен Центар во Скопје, ЦАЦ Монтажна Галерија и Музејот на современа уметност ќе се одржи осмото издание на ...
  сите 21 | | | веќе видена