Морси

  во

  Четири децении изминаа од потпишувањето на мировниот договор меѓу Египет и Израел и, иако резултатот е „студен мир“, врските меѓу двете соседни земји опстанаа ...
  сите 80 | | | веќе видена

  Четири децении изминаа од потпишувањето на мировниот договор меѓу Египет и Израел и, иако резултатот е „студен мир“, врските меѓу двете соседни земји опстанаа ...
  сите 81 | | | веќе видена

  Египетскиот шеик Ахмед ал Тајеб предизвика контроверзии поради изјава дека полигамијата е „неправда” кон жените иако не повика на забрана на ваквата практика. ...
  сите 10 | | | веќе видена