Море

  во

  Олег Резанов, познат како “господар на студот”, го собори светскиот рекорд за скокање од авион облечен само во кратки панталони на леденото небо над Јакутија ...
  | | веќе видена

  Норвешкиот крузер “Viking Sky”, околу илјада патници кои што не биле евакуирани, вчера пристигна на пристаништето во Молде, после 24 часа поминати на море за ...
  сите 62 | | | веќе видена

  За време на патувањето на премиерот на Грција, Алексис Ципрас кон островот Агатониси, што се наоѓа во близина на Турција, по повод грчкиот национален празник, ...
  сите 69 | | | веќе видена

  За време на патувањето на премиерот на Грција, Алексис Ципрас кон островот Агатониси, што се наоѓа во близина на Турција, по повод грчкиот национален празник, ...
  сите 69 | | | веќе видена

  За време на патувањето на премиерот на Грција, Алексис Ципрас кон островот Агатониси, што се наоѓа во близина на Турција, по повод грчкиот национален празник, ...
  сите 69 | | | веќе видена

  За време на патувањето на премиерот на Грција, Алексис Ципрас кон островот Агатониси, што се наоѓа во близина на Турција, по повод грчкиот национален празник, ...
  сите 69 | | | веќе видена

  За време на патувањето на премиерот на Грција, Алексис Ципрас кон островот Агатониси, што се наоѓа во близина на Турција, по повод грчкиот национален празник, ...
  сите 69 | | | веќе видена

  За време на патувањето на премиерот на Грција, Алексис Ципрас кон островот Агатониси, што се наоѓа во близина на Турција, по повод грчкиот национален празник, ...
  сите 69 | | | веќе видена

  За време на патувањето на премиерот на Грција, Алексис Ципрас кон островот Агатониси, што се наоѓа во близина на Турција, по повод грчкиот национален празник, ...
  сите 69 | | | веќе видена

  За време на патувањето на премиерот на Грција, Алексис Ципрас кон островот Агатониси, што се наоѓа во близина на Турција, по повод грчкиот национален празник, ...
  сите 69 | | | веќе видена

  Норвешките власти соопштија денеска дека покренале истрага за крузерот „Викинг скај“, кој превезува повеќе од 1.300 луѓе, за тоа зошто испловил и покрај ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Турски хеликоптери го вознемириле екипажот на хеликоптерот на грчкио прмеер Алексис Ципрас за време на патување кон островот Агатониси во Егејското Море. Тоа ...
  сите 69 | | | веќе видена