Монт Еверест

  во

  За најуспешни спортисти сениори беа прогласени: боксерот Примислав Димовски, каратистката Наташа Илиевска, ракометарот Наумче Мојсовски, фудбалерот Душан ...
  сите 5 | | | веќе видена

  За најуспешни спортисти сениори беа прогласени: боксерот Примислав Димовски, каратистката Наташа Илиевска, ракометарот Наумче Мојсовски, фудбалерот Душан ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Боксерот Примислав Димовски ја крунисаше најуспешната година во кариерата со уште една награда, овој пат за Спортист на годината во изборот на Сојузот на ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Непалската влада на премиерот Мадав Кумар Непал одржа седница под отворено небо на Монт Еверест, на височина од 5.262 метри Премиерот и 22-та министри се ...
  сите 2 | | | веќе видена