Монт Еверест

  во

  Фасцинацијата од фактот што премиерот Зоран Заев проговори во Европскиот парламент на македонски јазик и тврдењето дека тоа значело дека Европската Унија ги ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Дали некогаш сте сакале да имате некој вид на супермоќи? Постојат цели племиња на луѓе кои очигледно имаат натчовечки способности за кои можеме само да ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Во сабота (11 август) со почеток во 22 часот на плажата „Оревче“ во Охрид ќе се одржи нов „ПичПрич“ – шест женски приказни на тема „Длабоко во ноќта“, директно ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Проверувајќи до каде се стигнати нивните сограѓани, истражувачите сфаќаат дека 10% од Американците „комплетно“ веруваат во кемтрејлс, додека 30% сметаат дека ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Можат да се упатат со помош на зборови, но тоа може да биде и прегратка, топол поглед или стисок на раката. Најчесто очекувањата и пофалбите се несразмерни. ...
  | | веќе видена