Моника

  во

  Доменико Долче и Стефано Габана за прикажувањето на нивната нова колекција за следната пролет поканија некои од најголемите имиња во индустријата и направија ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Кога култните Dolce&Gabbana организираат модна ревија, очекувањата секогаш се со високи критериуми. И тие таквите очекување апсолутно ги оправдуваат. ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Со оглед на тоа дека актуелните топ-модели кои се припаднички на генерацијата милениумци доминираат со модните писти, токму од Dolce & Gabbana се очекуваше ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Моника Круемади, претседателката на третата по голема албанска политичка партија - Движењето за социјалистичка интеграција - упати сериозни обвинувања велејќи ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Моника Круемади, претседателката на третата по голема албанска политичка партија – Движењето за социјалистичка интеграција – упати сериозни обвинувања велејќи ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Моника Круемади, претседателката на третата по голема албанска политичка партија – Движењето за социјалистичка интеграција – упати сериозни обвинувања велејќи ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Претседателката на третата по голема албанска политичка партија, Движењето за социјалистичка интеграција, Моника Круемади изјави дека доколку би имала 92 ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Претседателката на третата по голема албанска политичка партија, Движењето за социјалистичка интеграција, Моника Круемади изјави дека доколку би имала 92 ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Претседателката на третата по голема албанска политичка партија, Движењето за социјалистичка интеграција, Моника Круемади изјави дека доколку би имала 92 ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Претседателката на третата по голема албанска политичка партија, Движењето за социјалистичка интеграција, Моника Круемади изјави дека доколку би имала 92 ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Претседателката на третата по голема албанска политичка партија, Движењето за социјалистичка интеграција, Моника Круемади изјави дека доколку би имала 92 ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Претседателката на третата по голема албанска политичка партија, Движењето за социјалистичка интеграција, Моника Круемади изјави дека доколку би имала 92 ...
  сите 43 | | | веќе видена