МОН

  во

  Дваесет и двајца професори од Средното општинско училиште „Ѓорче Петров”, Крива Паланка од денеска се дел од обука за Мајкрософт сертифициран едукатор, ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Дваесет и двајца професори од Средното општинско училиште „Ѓорче Петров”, Крива Паланка од денеска се дел од обука за Мајкрософт сертифициран едукатор, ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Двете ученички, Алиде и Алмeдина се од село Караслари – Велес. Тие немаат предмети на албански јазик. Поради тоа што немаат наставник на албански јазик, тие не ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Ја сакам работата со пациенти и можноста да работам во научноистражувачки проекти. Сè што барам е да ми се даде можност да работам, ни откри д-р Асани во ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Министерството за образование и наука ја следи ситуацијата со епидемијата од морбили, во координација е со министерствата за здравство и за труд и социјална ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Државата ги разгледува сите правни аспекти и законски одредби за вакцинацијата како задолжителен услов за запишување во градинка и училиште. За „Мета“, во ...
  сите 155 | | | веќе видена

  Министерството за образование и наука ја следи ситуацијата со епидемијата од морбили, во координација е со министерствата за здравство и за труд и социјална ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Министерството за образование и наука ја следи ситуацијата со епидемијата од морбили, во координација е со министерствата за здравство и за труд и социјална ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Министерството за образование и наука ја следи ситуацијата со епидемијата од морбили, во координација е со министерствата за здравство и за труд и социјална ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Министерството за образование и наука ја следи ситуацијата со епидемијата од морбили, во координација е со министерствата за здравство и за труд и социјална ...
  сите 29 | | | веќе видена