Молдавија

  во

  Санду, која треба да ја преземе функцијата кон крајот на декември во малата поранешна советска република меѓу Украина и Романија, изненади со победата на ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Илјадници приврзаници на новоизбраната претседателка на Молдавија, Маја Санду протестираа денеска против плановите на парламентот да и ја одземе контролата над ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Илјадници приврзаници на новоизбраната претседателка на Молдавија, Маја Санду протестираа денеска против плановите на парламентот да и ја одземе контролата над ...
  сите 25 | | | веќе видена

  М олдавиското Собрание денеска усвои закон со кој се одзема контролата над разузнавачките служби од избраната претседателка Маја Санду и се пренесува на ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Претседателот на Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги, Марко Бислимоски, претседаваше со 47- иот состанок на Одборот на регулатори на ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Илјадници приврзаници на новоизбраната претседателка на Молдавија, Маја Санду протестираа денеска против плановите на парламентот да и ја одземе контролата над ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Илјадници приврзаници на новоизбраната претседателка на Молдавија, Маја Санду протестираа денеска против плановите на парламентот да и ја одземе контролата над ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Илјадници приврзаници на новоизбраната претседателка на Молдавија, Маја Санду протестираа денеска против плановите на парламентот да и ја одземе контролата над ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Претседателот на Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги, Марко Бислимоски, претседаваше со 47- иот состанок на Одборот на регулатори на ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Претседателот на Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги, Марко Бислимоски, претседаваше со 47 состанок на Одборот на регулатори на енергетската ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Реформите мора да продолжат, а инвестициите во енергетскиот сектор да се откочат и да бидат приоритет кај сите земји затоа што пандемијата покажа дека ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Реформите мора да продолжат, а инвестициите во енергетскиот сектор да се откочат и да бидат приоритет кај сите земји затоа што пандемијата покажа дека ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Претседателот на Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги, Марко Бислимоски, претседаваше со 47-иот состанок на Одборот на регулатори на ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Претседателот на Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги, Марко Бислимоски, претседаваше со 47- иот состанок на Одборот на регулатори на ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Претседателот на Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги, Марко Бислимоски, претседаваше со 47- иот состанок на Одборот на регулатори на ...
  сите 10 | | | веќе видена