Мојсовски

  во

  Четириесет и шест затворенички се сместени во женското одделение во најголемиот затвор во земјава, Идризово. Најмладата има околу 20 години – осудена за ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Четириесет и шест затворенички се сместени во женското одделение во најголемиот затвор во земјава, Идризово. Најмладата има околу 20 години – осудена за ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Ако во Скопје во 20-те години од минатиот век имало над 300 угостителски објекти(ашчилници,кафеани,бордели,коцкарници.....места со разна музика за забава-од ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Соби со оштетени ѕидови, дотраени кревети со искинати душеци, без постелина, стари ќебиња, расфрлани остатоци од храна, ниско ниво на хигиена е глетката во ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Двајца затвореници во затвореното одделение во затворот „Идризово“ вчера подметнале пожар кој веднаш бил изгаснат од затворската полиција. Како што информираше ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Соби со оштетени ѕидови, дотраени кревети со искинати душеци, без постелина, стари ќебиња, расфрлани остатоци од храна, ниско ниво на хигиена е глетката на ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Двајца затвореници во затвореното одделение во затворот „Идризово“ вчера подметнале пожар кој веднаш бил изгаснат од затворската полиција. Како што информираше ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Двајца затвореници во затвореното одделение во затворот „Идризово“ вчера подметнале пожар кој веднаш бил изгаснат од затворската полиција. Како што информираше ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Двајца затвореници во затвореното одделение во затворот „Идризово“ изутринара подметнале пожар кој веднаш бил изгаснат од затворската полиција. Како што ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Двајца затвореници во затвореното одделение во затворот „Идризово“ изутринара подметнале пожар кој веднаш бил изгаснат од затворската полиција. Како што ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Двајца затвореници во затвореното одделение во затворот „Идризово“ изутринава подметнале пожар кој веднаш бил изгаснат од затворската полиција. Како што ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Скопје, 11 февруари 2019 (МИА) – Двајца затвореници во затвореното одделение во затворот „Идризово“ изутринара подметнале пожар кој веднаш бил изгаснат од ...
  сите 67 | | | веќе видена