Мојсоски

  во

  Не го одржа ветувањето дека неговиот стоти роденден ќе го славиме на плоштад.Замина во вечноста, но не и во заборавот.Ѓоко Симоновски-Кинез играше во животот ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Затворениците што издржуваат казна во затворот „Идризово“ од утрово го прекинаа штрајкот со глад. Директорот на „Идризово“, Боби Мојсоски, вели дека разговарал ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Затворениците што издржуваат казна во затворот „Идризово“ од утрово го прекинаа штрајкот со глад. Директорот на „Идризово“, Боби Мојсоски, вели дека разговарал ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Затворениците што издржуваат казна во затворот „Идризово“ од утрово го прекинаа штрајкот со глад. Директорот на „Идризово“, Боби Мојсоски, вели дека разговарал ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Затворениците што издржуваат казна во затворот „Идризово“ од утрово го прекинаа штрајкот со глад. Директорот на „Идризово“, Боби Мојсоски, вели дека разговарал ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Затворениците што издржуваат казна во затворот „Идризово“ од утрово го прекинаа штрајкот со глад. Директорот на „Идризово“, Боби Мојсоски, вели дека разговарал ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Со глад со штрајк, затворениците од Идризово и натаму бараат амнестија. Веќе три дена одбиваат храна, а ТВ21 денеска искомуницира со еден затвореник кој рече ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Ја изнесоа храната од ќелиите. Затворениците од Казнено – поправната установа „Идризово“, втор ден штрајкуваат со глад. Покрај изјавата на премиерот Зоран Заев ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Инициран од изјавата на највисокиот државен врв од извршната власт, на чело со премиерот Зоран Заев, за владината подготвеност за делумна амнестија за ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Почна штрајкот на затворениците во Идризово. Околу 600 затвореници одбиле да го земат ручекот. „Засега штрајкот е мирен, нема никакви проблеми од затворениците ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Затворениците во "Идризово" започнаа штрајк со глад бидејќи не се вклучени во законот за амнестија што се подготвува, со кој од вина ќе се ослободат лицата од ...
  сите 60 | | | веќе видена

  Затворениците кои одлежуваат казна во затворот „Идризово“ од денеска штрајкуваат со глад бидејќи не се опфатени со законот за амнестија што се подготвува, а со ...
  сите 79 | | | веќе видена

  Затворениците кои одлежуваат казна во затворот „Идризово“ од денеска штрајкуваат со глад бидејќи не се опфатени со законот за амнестија што се подготвува, а со ...
  сите 84 | | | веќе видена

  Затворениците од затворот „Идризово“ од денеска започнаа штрајк со глад бидејќи, како што велат, не се опфатени со законот за амнестија што се подготвува, а со ...
  сите 84 | | | веќе видена

  Затворениците кои одлежуваат казна во затворот „Идризово“ од денеска штрајкуваат со глад бидејќи не се опфатени со законот за амнестија што се подготвува, а со ...
  сите 85 | | | веќе видена