Младински

  во

  Преку 100 килограми грав и 100 килограми домашна алва ќе се подготвуваат денеска во селото Теарце на манифестацијата 9. Денови на гравот. Со свои вештини ќе се ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Преку 100 килограми грав и 100 килограми домашна алва ќе се подготвуваат денеска во селото Теарце на манифестацијата 9. Денови на гравот. Со свои вештини ќе се ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Членството во НАТО и ЕУ ќе овозможи нови инвестиции кои ќе отворат нови работни места. Заедно ќе го запреме трендот на иселување. Младите нема веќе да сонуват ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Со свои вештини ќе се претстават жители,  училишта, културно-уметнички друштва, Најмалиот етнолошки музеј, а ќе биде поставена и изложба на слики. Предвидена е ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Членството во НАТО и ЕУ ќе овозможи нови инвестиции кои ќе отворат нови работни места. Заедно ќе го запреме трендот на иселување. Младите нема веќе да сонуват ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Пред да си заминам од дома, со куферот спремен за заминување за преселба во странство, стоев пред огледалото во мојата соба и со очи полни емоции, возбуда и ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Преку 100 килограми грав и 100 килограми домашна алва ќе се подготвуваат денеска во селото Теарце на манифестацијата 9. Денови на гравот.Со свои вештини ќе се ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Изјава за медиуми Александар Кирацовски,генерален секретар на СДСМ 21.09.2018, општина Зелениково Почитувани, На 30-ти септември ќе донесеме историска одлука ...
  сите 25 | | | веќе видена

  На 30-ти септември ќе донесеме историска одлука која се однесува на иднината, и која се однесува за доброто на идните генерации, на доброто на младите.Влезот ...
  сите 25 | | | веќе видена

  На 30-ти септември ќе донесеме историска одлука која се однесува на иднината, и која се однесува за доброто на идните генерации, на доброто на младите.Влезот ...
  сите 25 | | | веќе видена