МКД

  во

  (…) Автобусот паднал на средина на простор на кој нема градби. Мештаните што први излегле веднаш по несреќата, потресени раскажуваат дека и куќите се треселе ...
  сите 44 | | | веќе видена

  На граничниот премин „Богородица” почна поставувањето на таблите со новото уставно име на Македонија – Република Северна Македонија, објави „МКД“ . Новото ...
  сите 287 | | | веќе видена

  Вечерва во Службен весник ќе биде објавено стапувањето на сила на амандманите со кое Република Македонија станува Република Северна Македонија, откако Грција ...
  сите 161 | | | веќе видена

  Грдата кратенка ФИРОМ со која многумина ја ословуваа нашата Македонија веќе ја нема. Centar.mk при кратка анализа за последните написи на најмоќните медиуми во ...
  сите 125 | | | веќе видена

  Халкбанк ги промени карактеристиките на потрошувачкиот кредит за пензионери, во делот на старосната граница до која клиентите имаат можност да вршат отплата на ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Професорката од правниот факултет „Јустинијан Први“ Гордана Силјановска поднела кандидатура за претседател на Македонија на огласот на ВМРО-ДПМНЕ, дознава МКД. ...
  сите 149 | | | веќе видена

  Последниот капак од врховната шахта на сварофски судството, врховно и врвно корумпираниот послушник, залапано куче на дебела мрсна коска, се крена и ја испушти ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Преземањето на шестмесечното претседавање со Советот на ЕУ од страна на Романија, доаѓа во еден од најтурбулентните периоди на Европа, во пресрет на ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Од спомениците, преку учебниците и трговските спогодби, доказот за историскиот Преспански договор помеѓу Грција и Македонија, се наоѓа во „ситните букви“, ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Со ратификацијата на Договорот во грчкиот Парламент вчера со усвојувањето на уставниоте амандмани во македонското Собрание на 11 јануари, започнува процедурата ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Во актуелната грчка кампања за толкување на придобивните на Договорот од Преспа, на интернет страницата на грчкото Министерство за надворешни работи се ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Во актуелната грчка кампања за толкување на придобивните на Договорот од Преспа, на интернет страницата на грчкото Министерство за надворешни работи се ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Во актуелната грчка кампања за толкување на придобивните на Договорот од Преспа, на интернет страницата на грчкото Министерство за надворешни работи се ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Во актуелната грчка кампања за толкување на придобивните на Договорот од Преспа, на интернет страницата на грчкото Министерство за надворешни работи се ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Во актуелната грчка кампања за толкување на придобивните на Договорот од Преспа, на интернет страницата на грчкото Министерство за надворешни работисе одговара ...
  сите 6 | | | веќе видена