МКЦ

  во

  Вчера, 10 декември, во клуб-ресторанот МКЦ се одржа промоција на книгата „Уште музика и муабети“ на новинарот Ненад Георгиевски во издание на „Полица“. Книгата ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Дојде моментот за пронаоѓање на методи за тоа како да се намали врсничкото насилство. Се покануваат сите заинтересирани, млади и возрасни, во недела, ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Дојде моментот за пронаоѓање на методи за тоа како да се намали врсничкото насилство. Се покануваат сите заинтересирани, млади и возрасни, во недела, ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Книгата „Уште музика и муабети“ на новинарот Ненад Георгиевски во издание на „Полица“ ќе биде промовирана вечер во клуб ресторанот МКЦ, во Скопје. Книгата е ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Во рамки на фестивалот #ЦИВИЛ ФЕСТ, се повикуваат сите храбри, енергични и талентирани граѓанки и граѓани кои имаат интерес и пасија за новинарство и ...
  сите 24 | | | веќе видена

  „Скопски грув“ е колектив на млади луѓе што има цел да внесе свежа енергија во културно-уметничкиот живот во Скопје „Скопски грув“ е колектив на млади луѓе што ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Пред големата финална прослава, вечерва, е и последниот настан од офф-програмата на „Таксират 20“, најдругарскиот „Лузер-фест“, кој го става акцентот на ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Во рамки на фестивалот #ЦИВИЛ ФЕСТ, се повикуваат сите храбри, енергични и талентирани граѓанки и граѓани кои имаат интерес и пасија за новинарство и ...
  сите 24 | | | веќе видена