Митровски

  во

  Адвокатот Јанаки Митровски смета дека власта не е сигурна дека ќе победи на изборите и затоа на шверцерски начин е донесен Законот за јазици. Според Митровски ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Пратеникот и координатор на пратеничката група на СДСМ, Томислав Тунтев, си поднесе оставка од собраниските функции. Неговата одлука следеше после најавите ...
  сите 85 | | | веќе видена

  Томислав Тунтев си поднесе оставка како пратеник и координатор на пратеничката група на СДСМ. Ваквата одлука на пратеникот следува по најавите дека тој ќе биде ...
  сите 101 | | | веќе видена

  Координаторот на пратеничката група на СДСМ и коалицијата Томислав Тунтев си поднесе оставка, a таа ќе биде констатирана на денешната седница на Собранието, ...
  сите 97 | | | веќе видена

  Координаторот на пратеничката група на СДСМ и коалицијата Томислав Тунтев си поднесе оставка, a таа ќе биде констатирана на утрешната седница на Собранието, ...
  сите 102 | | | веќе видена

  Координаторот на пратеничката група на СДСМ и коалицијата Томислав Тунтев си поднесе оставка, a таа ќе биде констатирана на утрешната седница на Собранието, ...
  сите 103 | | | веќе видена

  Координаторот на пратеничката група на СДСМ и коалицијата Томислав Тунтев си поднесе оставка, таа ќе биде констатирана на утрешната седница на Собранието, ...
  сите 118 | | | веќе видена