Митко

  во

  Седумнаесет годишниот Дарко Недев од Кавадарци денеска ја имаше среќата да го фати светиот крст од водите на реката Луда Мара во Кавадарци. На церемонијата за ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Кавадарци имаше рекордна година на основни приходи. Имавме остварени приходи од повеќе од 260 милиони денари. Во 2017 година имало 170 милиони, а и во ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Во 2017 година имало 170 милиони, а и во претходниот период бројките биле тука некаде. Тоа ни дава за право да имаме малку поголема комоција да проектираме ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Дваесеттина проценти од централното градско подрачје на Кавадарци е зафатено со возила што се неподвижни. Ова го покажала анализата на кавадаречката локална ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Анализата подготвена од локална самоуправа Кавадарци по извршените теренски проверки покажува дека дваесетина проценти од паркинг местата во центарот на градот ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Ова го покажала анализата на кавадаречката локална самоуправа, пред стартот на зонското паркирање во градот, кое треба да го реши проблемот со паркирањето. ...
  сите 24 | | | веќе видена

  По три, четири децении чекање, кавадарчани од неколку улици нема повеќе да газат кал, рече кавадаречкиот градоначалник Митко Јанчев, зборувајќи за се она што е ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Дваесеттина проценти од централното градско подрачје на Кавадарци е зафатено со возила што се неподвижни. Ова го покажала анализата на кавадаречката локална ...
  сите 24 | | | веќе видена

  По три, четири децении чекање, кавадарчани од неколку улици нема повеќе да газат кал, рече кавадаречкиот градоначалник Митко Јанчев, зборувајќи за се она што е ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Oколу триста деца во Кавадарци се’ уште чекаат слободно место за да посетуваат градинка. Недостатокот од слободни места веќе со години е присутен во овој град. ...
  сите 18 | | | веќе видена