Мите

  во

  „Баклава“ и Дарко Рундек го претставија заедничкиот проект. Станува збор за темата насловена „Рузмарин“ , чии автори се Елена Христова (музика) и Дејан ...
  сите 11 | | | веќе видена

  „Дарко Рундек го слушаш од дете, преку ’Хаустор’, па соло-кариера, па му ја читаш поезијата, па растеш, созреваш и сфаќаш дека е еден од најневеројатните поети ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Музиката е од Елена Христова, текстот од Дејан Сибиновски. Песната е снимена во музички студиа во Скопје и Загреб. Микс и мастер – Мите Димовски Tralala Music ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Неполни 24 саати по објавувањето на вознемирувачкото видео на досие.мк за агонијата на Илинка Арсова со тешка операција од мозочен удар и отворена дупка - рана ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Во Белград, Нови Сад и Ниш, синоќа се одржаа 27-мите граѓански протести „1 од 5 милиони“ против власта на претседателот Александар Вучиќ, со кои се одбележаа ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Во Белград, Нови Сад и Ниш, синоќа се одржаа 27-мите граѓански протести „1 од 5 милиони“ против власта на претседателот Александар Вучиќ, со кои се одбележаа ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Во Белград, Нови Сад и Ниш, синоќа се одржаа 27-мите граѓански протести „1 од 5 милиони“ против власта на претседателот Александар Вучиќ, со кои се одбележаа ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Во Белград, Нови Сад и Ниш, синоќа се одржаа 27-мите граѓански протести „1 од 5 милиони“ против власта на претседателот Александар Вучиќ, со кои се одбележаа ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Во Белград, Нови Сад и Ниш, синоќа се одржаа 27-мите граѓански протести „1 од 5 милиони” против власта на претседателот Александар Вучиќ, со кои се одбележаа ...
  сите 16 | | | веќе видена