Мисијата

  во

  Израел се упатува кон Месечината, и доколку се оди според планот, летот кој треба да започне на 21 февруари ќе стане првиот приватно финансиран проект што ќе ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Ваквите реакции доаѓаат по изјавите на Заев на дебатата во Охрид на почетокот на месецов, со граѓани и со претставници на компании, насловена „Силна Економија ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Голем број техничари во НАСА од 10 јуни со пораки и команди се обидувале да го активираат роверот „Опортјунити“, кој поради испразнетите батерии бил неактивен. ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Украинскиот претседател Петро Порошенко побарал да биде изпратена техничка мисија на ОН во Донбас за да одлучува за параметрите на мировната мисија таму, ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Министерката за правда, Рената Дескоска, денеска се сретна со Катерина Недељковиќ и Фредрик Сандберг – експерти од одделот за извршување на пресудите и ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Будимпештанскиот процес две и пол децении опстојува во формулирањето на меѓувладините дијалози, успевајќи да ги препознае и синтетизира различните миграциски ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Дескоска, информираат од нејзиниот кабинет, на средбата нагласила дека Република Северна Македонија ќе ги почитува пресудите на ЕСЧП и дека ќе ги вложи сите ...
  сите 53 | | | веќе видена

  „Будимпештанскиот процес две и пол децении опстојува во формулирањето на меѓувладините дијалози, успевајќи да ги препознае и синтетизира различните миграциски ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Будимпештанскиот процес две и пол децении опстојува во формулирањето на меѓувладините дијалози, успевајќи да ги препознае и синтетизира различните миграциски ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Министерката за правда Рената Дескоска денеска се сретна со експерти од Одделот за извршување на пресудите и одлуките на Европскиот суд за човекови права ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Министерката за правда, Рената Дескоска, денеска се сретна со Катерина Недељковиќ и Фредрик Сандберг – експерти од одделот за извршување на пресудите и ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Колективот ја учи публиката дека танцовиот театар е во мода, дека може да се работи и да се учи низ игра, и дека зрелите продукти бараат време и трпение ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Будимпештанскиот процес две и пол децении опстојува во формулирањето на неформалниот меѓувладин дијалог, успевајќи да биде голем дел од глобалниот мозаик на ...
  сите 9 | | | веќе видена