Мишо

  во

  Меѓународна конференција за корупцијата во високото образование ќе се одржи денеска на Универзитетот на ЈИЕ - кампус Скопје. Конференцијата е организирана од ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Меѓународна конференција за корупцијата во високото образование ќе се одржи денеска на Универзитетот на ЈИЕ - кампус Скопје. Конференцијата е организирана од ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Благодарам, другари и другарки мои, благодарам почитувани млади социјалдемократи, Добар ден на сите, посакувам успешно завршување на квалитетна и демократска и ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Убиецот на адвокатот Драгослав Мишо Огњановиќ(57) пет секунди го држел на нишан неговиот син Петар, кој го држел мртвиот татко во прегратка, а момент подоцна ...
  | | веќе видена

  Оливер Драгојевиќ зад себе ги остави сопругата Весна, тројца синови и пет внуци. Пејачот не криел колку е приврзан за семејството. Во својата педесет годишна ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Адвокатот Драгослав Миша Огњановиќ (57) кој е убиен пред својот дом во саботата, погребан е денеска во семејната гробница на Новите гробишта во Белград. ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Адвокатот Драгослав Миша Огњановиќ (57) утре ќе биде погребан, а на неговто последно испраќање ќе присуствуваат неговите две поранешни жени и сегашната ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Адвокатот Драгослав Миша Огњановиќ (57) утре ќе биде погребан, а на неговто последно испраќање ќе присуствуваат неговите две поранешни жени и сегашната ...
  сите 13 | | | веќе видена