Мирјана

  во

  Професорката Мирјана Најчевска поизлегувањето на информацијата дека поранешниот министер за здравство, Никола Тодорово, му е советник на актуелниот Венко ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Оставката на специјалната јавна обвинителка Катица Јанева предизвика земјотрес во домашната јавност и нов пад на довербата на граѓаните во правосудните ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Ако се докаже дека специјалната јавна обвинителка Катица Јанева сепак била ортак со неформалниот сопственик на 1ТВ, Бојан Јовановски, во изнудувањето рекет од ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Најчевска прашува како Груевски станал толку богат од државна плата? Професорката Мирјана Најчевска прашува како екс премиерот Никола Груевски станал толку ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Бројот на вработени во текстилната индустрија е нaмaлен од три до пет отсто, информира претседателот на Организација на работодавачи Ангел Димитров, кој ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Мирјана Најчевска на својот фејсбук профил ги коментира последните случувања со дивоградбата во Охрид која никна до најстарото дрво во земјава Чинарот, но и ...
  | | веќе видена

   Процедурата отсега ќе биде под надлежност на здравствените домови. Одлуката следи по гласните реакции во јавноста дека болни граѓани често биле одбивани од ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Бројот на вработени во текстилната индустрија е намален од три до пет отосто, информира претседателот на Организација на работодавачи Ангел Димитров, кој ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Бројот на вработени во текстилната индустрија е намален од три до пет отосто, информира претседателот на Организација на работодавачи Ангел Димитров, кој ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Бројот на вработени во текстилната индустрија е намален од три до пет отосто, информира претседателот на Организација на работодавачи Ангел Димитров, кој ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Бројот на вработени во текстилната индустрија е намален од три до пет отосто, информира претседателот на Организација на работодавачи Ангел Димитров, кој ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Бројот на вработени во текстилната индустрија е намален од три до пет отосто, информира претседателот на Организација на работодавачи Ангел Димитров, кој ...
  сите 13 | | | веќе видена