Мирче Ацев

  во

  Поради неопходни интервенции на 110 киловолтниот далновод, утрово од 7 часот и 30 минути без електрична енергија останаа корисниците на трафостаницата ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Поради неопходни интервенции на 110 киловолтниот далновод, утрово од 7 часот и 30 минути без електрична енергија останаа корисниците на трафостаницата ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Со акцијата се овозможува собирање на отпадната електрична и електронска опрема директно од домовите на граѓаните преку ефикасен и економски одржлив систем за ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Скопје, 17 септември 2018 (МИА) - Општина Центар веќе две години ја организира есенската акција во рамки на проектот „Донеси стар уред и земи ваучер со попуст ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Општина Центар, веќе две години по ред, ја организира есенската акција во рамките на проектот: „Донеси стар уред и земи ваучер со попуст за нов!“, со кој се ...
  сите 41 | | | веќе видена

  По повод Светскиот ден на чистењето 15 Септември денеска прилепските јавни комунални претпријатија „Комуналец“, „Водовод и канализација“ и водостопанското ...
  сите 55 | | | веќе видена

  По повод Светскиот ден на чистењето 15 Септември денеска прилепските јавни комунални претпријатија „Комуналец“, „Водовод и канализација“ и водостопанското ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Неодговорноста и неспособноста на Александар Наумоски и СДСМ оставија илјадници основци и ученици на целодневна настава без оброци. „Оваа година учениците од ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Неодговорноста и неспособноста на Александар Наумоски и СДСМ оставија илјадници основци и ученици на целодневна настава без оброци. „Оваа година учениците од ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Неодговорноста и неспособноста на Александар Наумоски и СДСМ остави илјадници основци и ученици на целодневна настава без оброци. Оваа година учениците од ...
  сите 22 | | | веќе видена

  „Неодговорноста и неспособноста на Александар Наумоски и СДСМ остави илјадници основци и ученици на целодневна настава без оброци.Оваа година учениците од ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Состојбите во економскиот сектор и моменталната општествено – политичка ситуација во државата, во овој историски момент, пред влез на Македонија во НАТО и ЕУ и ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Состојбите во економскиот сектор и моменталната општествено - политичка ситуација во државата, во овој историски момент, пред влез на Македонија во НАТО и ЕУ и ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Состојбите во економскиот сектор и моменталната општествено – политичка ситуација во државата, во овој историски момент, пред влез на Македонија во НАТО и ЕУ и ...
  сите 68 | | | веќе видена