Министертвото

  во

  Албанскиот претседател Илир Мета потпиша указ со која го ослободува бригадниот генерал Сандер Леши од активна воена служба, со што се отвора патот шефот на ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Албанскиот претседател Илир Мета потпиша указ со која го ослободува бригадниот генерал Сандер Леши од активна воена служба, со што се отвора патот шефот на ...
  сите 51 | | | веќе видена

  ЈЗУ Центар за јавно здравје Велес од Министерството за здравство добило одобрение за дополнителни 500 комерцијални вакцини против грип за четири општини од ...
  сите 19 | | | веќе видена

  ЈЗУ Центар за јавно здравје Велес од Министерството за здравство добило одобрение за дополнителни 500 комерцијални вакцини против грип за четири општини од ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Германската канцеларка Ангела Меркел ќе ја одбележи стогодишнината од крајот на Првата светска војна на француска територија, а претседателот Франк-Валтер ...
  сите 134 | | | веќе видена

  Германската канцеларка Ангела Меркел ќе ја одбележи стогодишнината од крајот на Првата светска војна на француска територија, а претседателот Франк-Валтер ...
  сите 135 | | | веќе видена

  Германската канцеларка Ангела Меркел ќе ја одбележи стогодишнината од крајот на Првата светска војна на француска територија, а претседателот Франк-Валтер ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Бостон Хералд – БостонГерманската канцеларка Ангела Меркел ќе ја одбележи стогодишнината од крајот на Првата светска војна на француска територија, а ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Германската канцеларка, Ангела Меркел, ќе ја одбележи стогодишнината од крајот на Првата светска војна на француска територија, а претседателот Франк-Валтер ...
  сите 163 | | | веќе видена

  Годишнината од крајот на Првата светска војна ќе биде одбележана во Лондон и Париз, но не и во Берлин Германската канцеларка Ангела Меркел ќе ја одбележи ...
  сите 164 | | | веќе видена

  Решавање на проблемот со загадувањето беше едно од најголемите предизборни ветувања на Владата. Но и покрај надежите на Граѓанската иницијатива О2 за чист ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Албанската Влада на денешната седница го прифати предлогот на премиерот Еди Рама и за заменик министер за внатрешни работи го именува Сандер Леши. Заседанието ...
  сите 73 | | | веќе видена

  Најголемата албанска опизициска сила,Демократската партија,реагираше во врска со одлуката на премиерот Еди Рама, заменик министер за внатрешни работи да биде ...
  сите 73 | | | веќе видена

  Најголемата албанска опизициска сила,Демократската партија,реагираше во врска со одлуката на премиерот Еди Рама, заменик министер за внатрешни работи да биде ...
  сите 12 | | | веќе видена