Мини

  во

  Осмата сезона на серијатa “Game of Thrones” победи на 71-вото доделување на “Еми” наградите коe вчера беше одржано во театарот Мајкрософт во Лос Анџелес. ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Осмата сезона на серијатa “Game of Thrones” победи на 71-вото доделување на “Еми” наградите коe вчера беше одржано во театарот Мајкрософт во Лос Анџелес. ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Во финална фаза на реализција е детското игралиште во населеното место Криви Дол, во Општина Карпош. Поставени се дел од детските реквизити и урбаната опрема ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Руската армија понекогаш сака да се пофали со своите оружја, а за разлика од останатите, руските сили се меѓу малкуте армии кои што и имаат со што да се ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Заседанието на Генералното собрание на ОН денеска почнува со самит за климатски промени како еден од главните фокуси на најголемиот дипломатски собир, а се ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Заседанието на Генералното собрание на ОН денеска почнува со самит за климатски промени како еден од главните фокуси на најголемиот дипломатски собир, а се ...
  сите 28 | | | веќе видена