Мими

  во

  На барање на публиката, балетската претстава во два чина „Ана Каренина” со одбрана музика од рускиот великан Петар Илич Чајковски, повторно ќе биде изведена на ...
  сите 47 | | | веќе видена

  На Денот на жената, вечерва, со почеток во 20 часот, ќе биде изведен балетскиот спектакл „Клеопатра“ – разнобојно дело што во многу аспекти ги надминува ...
  сите 16 | | | веќе видена

  На 4 март 2019 година, во хотелот Холидеј Ин во Скопје, се одржа работилница на тема ,,Дигитализација на филмското наследство – Етиката во конзервацијата на ...
  сите 11 | | | веќе видена