Милорад Додик

  во

  Инаугурацијата на новоизбраните членови на Претседателството на Босна и Херцеговина ќе се одржи на 20 ноември во Сараево, изјави денеска новоизбраниот српски ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Инаугурацијата на новоизбраните членови на Претседателството на Босна и Херцеговина ќе се одржи на 20 ноември во Сараево, изјави денеска новоизбраниот српски ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Инаугурацијата на новоизбраните членови на Претседателството на Босна и Херцеговина ќе се одржи на 20 ноември во Сараево, изјави денеска новоизбраниот српски ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Инаугурацијата на новоизбраните членови на Претседателството на Босна и Херцеговина ќе се одржи на 20 ноември во Сараево, изјави денеска новоизбраниот српски ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Српска и новоизбран член на Претседателството на Босна и Херцеговина, Милорад Додик во интервјуто за белградскиот весник „Ало“ оцени ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Српска и новоизбран член на Претседателството на Босна и Херцеговина, Милорад Додик во интервјуто за белградскиот весник „Ало“ оцени ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Претставници на српските партии кои освоија места во Парламентот на Босна и Херцеговина почнаа преговори за формирање голема српска коалиција, пишува српскиот ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Претставници на српските партии кои освоија места во Парламентот на Босна и Херцеговина почнаа преговори за формирање голема српска коалиција, пишува српскиот ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Претставници на српските партии кои освоија места во Парламентот на Босна и Херцеговина почнаа преговори за формирање голема српска коалиција, пишува српскиот ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Претставници на српските партии кои освоија места во Парламентот на Босна и Херцеговина почнаа преговори за формирање голема српска коалиција, пишува српскиот ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Официјални претставници на Амбасадата на САД во Сараево вршат притисок врз Обвинителството на БиХ да подигне обвинение против новоизбраниот српски член на ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Официјални претставници на Амбасадата на САД во Сараево вршат притисок врз Обвинителството на БиХ да подигне обвинение против новоизбраниот српски член на ...
  сите 14 | | | веќе видена