Милевска

  во

  Викендов во Скопје, на стрелиштето во гимназијата Раде Јовчески Корчагин се одржа првиот Куп во гаѓање со воздушно оружје-меѓународна програма на кој настапија ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Охрид, 18. февруари 2019 (ИНПРЕС) – Одлични резултати и поставување нови државни рекорди постигнаа членовите на стрелачкиот клуб „Охрид“ на првиот Куп во ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Огомен успех за охридските стрелци. Викендов во Скопје, на стрелиштето во гимназијата Раде Јовчески Корчагин се одржа првиот Куп во гаѓање со воздушно оружје- ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Европската комесарка за дигиталното општество и економија во интервју за МИА зборува за нејзината претстојна посета на Македонија, но и за политичките проблеми ...
  сите 73 | | | веќе видена

  Европската комесарка за дигиталното општество и економија во интервју за МИА зборува за нејзината претстојна посета на Северна Македонија, но и за политичките ...
  сите 73 | | | веќе видена

  После толку години ангажман во и за Македонија, претпоставувам дека ве радува решавањето на спорот со Грција… Најголемата лекција е лидерството и храброста на ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Интервју со поранешниот амбасадор на ЕУ во Македонија После толку години ангажман во и за Македонија, претпоставувам дека ве радува решавањето на спорот со ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Пишува: д-р Ненад Живановски „Граѓанки и граѓании сограѓанки и сограѓани“, може да се прочита во колумна, во која авторот овие зборови опсесивно ги повторува ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Министерството за култура денеска на својата веб-страницата ги објави резултатите од годишните конкурси за финансирање проекти од национален интерес во ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Ова дека е историски ден, тоа навистина е горд момент за идната Република Северна Македонија, како и за сите НАТО сојузници и сите кои придонесоа кон процесот, ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Ова дека е историски ден, тоа навистина е горд момент за идната Република Северна Македонија, како и за сите НАТО сојузници и сите кои придонесоа кон процесот, ...
  сите 99 | | | веќе видена

  Брисел, 6 февруари 2019 (МИА) – Ова е историски ден, тоа навистина е горд момент за идната Република Северна Македонија, како и за сите НАТО сојузници и сите ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Околу 250 работници од некогаш реномираната градежна фирма „Бетон – Штип“ почнаа масовно да го напуштаат претпријатието и истовремено преку суд да ги бараат ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Словенечкиот амбасадор при НАТО, Јелко Кацин, во интервју за МИА зборува за следните чекори на зачленувањето на Македонија во Алијансата, важноста на земјата ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Словенечкиот амбасадор при НАТО, Јелко Кацин, во интервју за МИА зборува за следните чекори на зачленувањето на Македонија во Алијансата, важноста на земјата ...
  сите 21 | | | веќе видена