Милчо

  во

  Поради потребите на снимањето на филмот „Врба“, кој е во режија на Милчо Манчевски, а во продукција на „Банана филм“, денеска, утре и задутре (11, 12 и 13 ...
  сите 14 | | | веќе видена

  За потребите на снимањето на филмот „Врба“, кој е во режија на Милчо Манчевски, а во продукција на „Банана филм“, денеска, утре и задутре (11, 12 и 13 ноември) ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Поради потребите на снимањето на филмот „Врба“, кој е во режија на Милчо Манчевски, а во продукција на „Банана филм“, денеска, утре и задутре (11, 12 и 13 ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Поради потребите на снимањето на филмот „Врба“, кој е во режија на Милчо Манчевски, а во продукција на „Банана филм“, денеска, утре и задутре (11, 12 и 13 ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Поради потребите на снимањето на филмот „Врба“, кој е во режија на Милчо Манчевски, а во продукција на „Банана филм“, денеска, утре и задутре (11, 12 и 13 ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Скопје, 11 ноември 2018 (МИА) – Поради потребите на снимањето на филмот „Врба“, кој е во режија на Милчо Манчевски, а во продукција на „Банана филм“, денеска, ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Поради потребите на снимањето на филмот „Врба“, кој е во режија на Милчо Манчевски, а во продукција на „Банана филм“, денеска, утре и задутре (11, 12 и 13 ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Поради потребите на снимањето на филмот „Врба“, кој е во режија на Милчо Манчевски, а во продукција на „Банана филм“, денеска, утре и задутре (11, 12 и 13 ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Периодов се одвива снимањето на најновиот игран филм „Врба“ во режија на Милчо Манчевски, кој е во продукција на Банана филм. Поради тоа, од 11.11.2018, ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Во тек е снимањето на најновиот игран филм „Врба“ во режија на Милчо Манчевски, а во продукција на „Банана филм“. Филмот во изминатиот период се снимаше во ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Сите ние добро го познаваме Раде Шербеџија, или, можеби, само мислиме дека добро го познаваме, бидејќи со читањето на книгата „По дождот“, која на македонски ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Новиот филм на македонскиот режисер Милчо Манчевски насловен „Врба“ почна да се снима вчера, а веќе денес беа објавени првите инсерти од снимањето. Филмот, што ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Во близина на прилепското село Крушевица почна снимањето на „Врба“, шестиот долгометражен игран филм на македонскиот режисер Милчо Манчевски, кој е автор и на ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Во Крушевица за потребите на снимањето изградени се два филмски сета, со автентични сценографски решенија во духот на времето, кое режисерот сака да го долови ...
  сите 8 | | | веќе видена