Миладиновци

  во

  За православните христијански верници од утре почнува двонеделниот Богородичен пост, кој е посветен на Успението на Пресвета Богородица. Овој пост е востановен ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Додека се разгледуваат начините како ќе се одвива наставата од септември, поради пандемијата на коронавурсот, родителите од кумановското село Студена Бара ...
  сите 519 | | | веќе видена

  Во народното верување свети Илија се смета за клучар кој го отклучува или заклучува небото и го пушта или запира дождот, бидејќи се верува дека тој повела со ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Пророк кој пали и гаси на небото и земјата Во народното верување свети Илија се смета за клучар кој го отклучува или заклучува небото и го пушта или запира ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Пророк кој пали и гаси на небото и земјата Во народното верување свети Илија се смета за клучар кој го отклучува или заклучува небото и го пушта или запира ...
  сите 40 | | | веќе видена

  На 27.07.2020 во 06.44 часот на наплатна рампа „Миладиновци“ се случила сообраќајна незгода помеѓу товарано возило „фолксваген транспортер“, со штипски ...
  сите 270 | | | веќе видена

  Во населеното место Миладиновци во завршна фаза е изградбата на градинка – капитален проект што Општина Илинден го реализира во соработка со Министерството за ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Во населеното место Миладиновци во завршна фаза е изградбата на градинка – капитален проект што Општина Илинден го реализира во соработка со Министерството за ...
  сите 45 | | | веќе видена

  На 27.07.2020 во 06.44 часот на наплатна рампа „Миладиновци“ се случила сообраќајна незгода помеѓу товарано возило „фолксваген транспортер“, со штипски ...
  сите 201 | | | веќе видена

  На наплатна рампа „Миладиновци“ вчера во 6:44 часот се случила сообраќајна незгода во која повреден е полицаец.Во несреќата учествувале товарано возило ...
  сите 490 | | | веќе видена

  Во населеното место Миладиновци во завршна фаза е изградбата на градинка – капитален проект што Општина Илинден го реализира во соработка со Министерството за ...
  сите 37 | | | веќе видена

  На наплатна рампа „Миладиновци“ во понедленикот утрото малку пред седум часот се случила сообраќајна незгода во која повреден е полицаец. Во несреќата ...
  сите 485 | | | веќе видена

  На наплатна рампа „Миладиновци“ вчера во 6:44 часот се случила сообраќајна незгода во која повреден е полицаец. Во несреќата учествувале товарано возило ...
  сите 488 | | | веќе видена