Мики

  во

  Замислен како несекојдневен настан што треба да го разбуди вниманието на кумановската културна јавност, „Лет и пев“ е проект генерално сочинет од изложба на ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Денес на градскиот плоштад во Гостивар, во 12 часот ќе биде отворен Хуманитарен базар под име „Насмевни се“. Предвидени се различни активности за најмладите, ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Професорката Елка Јачева Улчар на својот Фејсбук профил објави статус во кој пишува дека за нејзиниот јазик, идентитет и име на држава одредиле нејзините ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Професорката Елка Јачева Улчар на својот Фејсбук профил објави статус во кој пишува дека за нејзиниот јазик, идентитет и име на држава одредиле нејзините ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Професорката Елка Јачева Улчар на својот Фејсбук профил објави статус во кој пишува дека за нејзиниот јазик, идентитет и име на држава одредиле нејзините ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Професорката Елка Јачева Улчар на својот Фејсбук профил објави статус во кој пишува дека за нејзиниот јазик, идентитет и име на држава одредиле нејзините ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Професорката Елка Јачева Улчар на својот Фејсбук профил објави статус во кој пишува дека за нејзиниот јазик, идентитет и име на држава одредиле нејзините ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Жената која била во посета на зоолошката градина во Аризона била нападната од јагуар, но по нејзина вина. Имено, таа се прекачила зад заштитната ограда за да ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Жената која била во посета на зоолошката градина во Аризона била нападната од јагуар, но по нејзина вина. Имено, таа се прекачила зад заштитната ограда за да ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Жена во зоолошката во Аризона се прекачила преку ниската заштитна ограда за да направи подобро селфи со црниот пантер. За нејзина несреќа, животното не било ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Десетина средношколци со жар кон музиката нè пречекаа во нивното катче во скопската гимназија „Никола Карев“, заедно со нивната наставничка Емилија ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Непотизмот при вработувањата се предмет на разгледување на редовната седница на Државната комисија за спречување на корупција, која претпладнето започна со ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Ми беше тешко кога морав да ги напуштам другарите од бендот за да одам да полагам. Ми беше криво и по риба кога одевме, ќе одев да полагам и се враќав. Меѓу ...
  сите 4 | | | веќе видена