Михајло Маневски

  во

  Од своето појавување во политиката името на Љубомир Фрчкоски е поврзано со скандали, криминал, насилства врз студентки, документи за негово кодошење, јавни ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Шилегов: Депилаторка пишувала консултантски услуги со претходниот тендер на ЈСП„Скопје“ Депилаторка пишувала консултантски услуги со претходниот тендер на ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Депилаторка пишувала консултантски услуги со претходниот тендер на ЈСП„Скопје“, ѝ одговори градоначалникот Петре Шилегов на советничката од ВМРО-ДПМНЕ Ирена ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Младото момче Никола Саздовски е жртва на свирепо убиство, а не на некакво обично загрозување со насилство. Бог да му душа прости и сочувство до родителите и ...
  сите 197 | | | веќе видена

  Жестока јавна расправа во Собранието за предлог-законот за отпис на камати на долгови. Според невладините организации и граѓанските здруженија, овој предлог ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Граѓански здруженија бараат да се повлече од собраниска процедура Предлог-законот за отпишување на каматите за наплата на долговите поднесен од група пратеници ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Граѓански здруженија бараат да се повлече од собраниска процедура Предлог-законот за отпишување на каматите за наплата на долговите поднесен од група пратеници ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Жестока јавна расправа во Собранието за предлог-законот за отпис на камати на долгови. Според невладините организации и граѓанските здруженија, овој предлог ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Жестока јавна расправа во Собранието за предлог-законот за отпис на камати на долгови. Според невладините организации и граѓанските здруженија, овој предлог ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Граѓанинот последен дознава дека должи, дури кога му е блокирана сметката, тоа е проблем на системот кој треба да се исправи, велат од здружението „Но пасаран“ ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Граѓански здруженија бараат да се повлече од собраниска процедура Предлог-законот за отпишување на каматите за наплата на долговите поднесен од група пратеници ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Жестока јавна расправа во Собранието за предлог-законот за отпис на камати на долгови. Според невладините организации и граѓанските здруженија, овој предлог ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Поставувањето на советничките прашања заврши пред време откако градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов во еден момент од расправата нагласи дека ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Советниците на ВМРО-ДПМНЕ денеска ја напуштија седницата на Советот на Град Скопје, поради како што рекоа навредите кои градоначалникот Петре Шилегов ги ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Поставувањето на советничките прашања заврши пред време откако градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов во еден момент од расправата нагласи дека ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Се подготвува ли терен преку исклучување на цензусот за излезност од 50 отсто на претстојниот референдум и измена на Законот за референдум да се изигра волјата ...
  сите 47 | | | веќе видена