Михаел Шумахер

  во

  Михаел Шумахер пред пет години доживеа стравична несреќа на скијање и од тогаш за неговата здравствена состојба не се знае скоро ништо. Семејството ги крие ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Возачот на Формула 1 Михаел Шумахер пред пет години доживеа тешка несреќа на скијање и од тој ден за неговата здравствена состојба не се знае ништо, бидејќи ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Возачот на Формула 1 Михаел Шумахер пред пет години доживеа тешка несреќа на скијање и од тој ден за неговата здравствена состојба не се знае ништо, бидејќи ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Прославениот возач на Формула 1, Михаел Шумахер, пред пет години дожиеал стравична несреќа на скијање и оттогаш за неговата здравствена состојба малку се знае, ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Германски музичар во 2014 година напиша песна посветена на Михаел Шумахер и му испрати ЦД како подарок, а тоа пријатно ја изненади неговата сопруга која му се ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Михаел Шумахер, кон крајот на 2013 година, доживеа тешка несреќа додека скијал во француските Алпи и оттогаш, јавноста речиси и да нема никакви информации ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Иако после многу години беше свикана прес конференција во името на Михаел Шумахер не станало ниту збор за неговата здравствена состојба… Добри вести успеаа да ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Менаџерката на седумкратниот светски шампион во Формула 1, Михаел Шумахер – Сабина Ким им се заблагодари на сите негови фанови за поддршката што му ја даваат ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Не минува ниту еден месец а некој странски медиум, од доверливи извори, да не се огласи за здравствената состојба на Михаел Шумахер…седумкратниот шампион на ...
  сите 10 | | | веќе видена