Мицевски

  во

  Независната пратеничка група на ВМРО-ДПМНЕ го осуди снимањето и објавувањето на разговори кои, како што посочуваат, се водени на средба со претседателот на ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Независната пратеничка група (НПГ) на ВМРО-ДПМНЕ го осуди снимањето и објавувањето на разговори кои, како што посочуваат, се водени на средба со претседателот ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Независната пратеничка група на ВМРО-ДПМНЕ го осуди снимањето и објавувањето на разговори кои, како што посочуваат, се водени на средба со претседателот на ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Независната пратеничка група на ВМРО-ДПМНЕ го осуди снимањето и објавувањето на разговори кои, како што посочуваат, се водени на средба со претседателот на ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Независната пратеничка група на ВМРО-ДПМНЕ денеска преку писмено соопштение се огради од снимање на состанокот со претседателот на партијата, Христијан ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Од претходните владеења на СДСМ добро ни е познато какви „успеси“ има постигнато оваа партија во енергетиката. Еве за почеток да напоменам неколку: Во 1993год. ...
  сите 43 | | | веќе видена

  На социјалните мрежи се појави листа на сведоци кои ги повикува бранителот на Бојан Јовановски, Сашо Дуковски во случајот Меѓународен сојуз“. На листата се ...
  сите 114 | | | веќе видена

  Политичките партии и коалиции што настапуваат на претстојните парламентарни избори закажани за 15 јули ги поднесоа донаторските извештаи за првата половина од ...
  | | веќе видена | слични

  Зоран Заев, лидерот на СДСМ, неговата сопруга Зорица, неговиот брат Вице и неговиот татко Трајче, се предложени за сведоци на судењето за случајот „Меѓународен ...
  сите 112 | | | веќе видена

  Преземено Зоран Заев, лидерот на СДСМ, неговата сопруга Зорица, неговиот брат Вице и неговиот татко Трајче, се предложени за сведоци на судењето за случајот ...
  сите 113 | | | веќе видена

  Зоран Заев, лидерот на СДСМ, неговата сопруга Зорица, неговиот брат Вице и неговиот татко Трајче, се предложени за сведоци на судењето за случајот „Меѓународен ...
  сите 117 | | | веќе видена

  Зоран Заев, лидерот на СДСМ, неговата сопруга Зорица, неговиот брат Вице и неговиот татко Трајче, се предложени за сведоци на судењето за случајот „Меѓународен ...
  сите 118 | | | веќе видена

  Зоран Заев, лидерот на СДСМ, неговата сопруга Зорица, неговиот брат Вице и неговиот татко Трајче, се предложени за сведоци на судењето за случајот „Меѓународен ...
  сите 119 | | | веќе видена

  Зоран Заев, лидерот на СДСМ, неговата сопруга Зорица, неговиот брат Вице и неговиот татко Трајче, се предложени за сведоци на судењето за случајот „Меѓународен ...
  сите 120 | | | веќе видена

  Во наредниот четиригодишен период се обврзуваме да го развиеме спортот до степен да сите граѓани ги почувствуваат позитивните ефекти од него, изјави Никола ...
  сите 195 | | | веќе видена

  Новата влада ќе одвои 2.5 милијарди денари годишно за спортот, објави денеска кандидатот за пратеник на ВМРО-ДПМЕ, Никола Мицевски. -Во наредниот четиригодишен ...
  сите 183 | | | веќе видена

  Новата влада ќе одвои 2.5 милијарди денари годишно за спортот, објави денеска кандидатот за пратеник на ВМРО-ДПМЕ, Никола Мицевски. -Во наредниот четиригодишен ...
  сите 173 | | | веќе видена