МИА

  во

  Скопје, 18 јануари 2019 (МИА) – Се надевам дека освен избори, во оваа 2019 година ќе видиме и суштински и добро обмислени европски реформи и капитални ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Владата на Алексис Ципрас на гласањето доверба во средата „преживеа“ откако 151. решавачки и пресуден глас го доби од пратеникот Спирос Данелис. Пратеникот кој ...
  сите 57 | | | веќе видена

  На јавите за предвремени парламентарни избори , што би се одржале заедно со редовните прет се да телски избори , ги раздвижија не само политичарите, туку и ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Донесувањето на Законот за спречување на корупцијата и објавувањето во Службен весник на Законот за јазици и Спогодбата за решавање на спорот за името со ...
  сите 691 | | | веќе видена

  Екипи на СВР Велес во текот на 2018 година според Законот за безбедноста на сообраќајот на патиштата на територијата на Велес изрекле 4712 прекршочни казни на ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Екипи на СВР Велес во текот на 2018 година според Законот за безбедноста на сообраќајот на патиштата на територијата на Велес изрекле 4712 прекршочни казни на ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Неизоставно мора да биде забрзан процесот на присоединување на државите од Балканот кон Европската унија. Нема да има целосен и траен мир во Европа се додека ...
  сите 63 | | | веќе видена

  Неизоставно мора да биде забрзан процесот на присоединување на државите од Балканот кон Европската унија. Нема да има целосен и траен мир во Европа се додека ...
  сите 63 | | | веќе видена

  Неизоставно мора да биде забрзан процесот на присоединување на државите од Балканот кон Европската унија. Нема да има целосен и траен мир во Европа се додека ...
  сите 63 | | | веќе видена

  Неизоставно мора да биде забрзан процесот на присоединување на државите од Балканот кон Европската унија. Нема да има целосен и траен мир во Европа се додека ...
  сите 63 | | | веќе видена