МИА

  во

  Претставници на косовските организации на граѓанското општество протестираа денеска пред Собранието на Косово, со барање за повлекување на законот за ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Претставници на косовските организации на граѓанското општество протестираа денеска пред Собранието на Косово, со барање за повлекување на законот за ...
  сите 4 | | | веќе видена

  За влијанието на климатските промени врз културното наследство, за справувањето со предизвиците, за заштита на спомениците и за одредување мерки и алатки за ...
  сите 5 | | | веќе видена

  За влијанието на климатските промени врз културното наследство, за справувањето со предизвиците, за заштита на спомениците и за одредување мерки и алатки за ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Косовскиот премиер Рамуш Харадинај, по денешниот работен појадок со словачкиот министер за надворешни работи и претседавач на ОБСЕ Мирослав Лајчак, изјави дека ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Косовскиот премиер Рамуш Харадинај, по денешниот работен појадок со словачкиот министер за надворешни работи и претседавач на ОБСЕ Мирослав Лајчак, изјави дека ...
  сите 30 | | | веќе видена

  – Основната мисија на тридневниот фестивал, организиран од здружението на граѓани „Outdoor Manifest", е промоција на капацитетите за алтернативен туризам на ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Скопје, 21 јуни 2019 (МИА) – Предлогот на премиерот Зоран Заев за новите министри од најавената влдина реконструкција треба до крајот на неделата да бидат ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Претставници на косовските организации на граѓанското општество протестираа денеска пред Собранието на Косово, со барање за повлекување на законот за ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Француската алијанса во Тетово и Центарот за соработка на Балканот „Лоја” денеска го одржуваат традиционалниот уличен фестивал во градот, поради што ќе биде ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Скопје, 21 јуни 2019 (МИА) – Предлогот на премиерот Зоран Заев за новите министри од најавената владина реконструкција треба до крајот на неделата да бидат ...
  сите 67 | | | веќе видена