МИА

  во

  Отворена е истрага за „организирана измама” против лица кои објавија лажни апели за донации за финансирање на реконструкцијата на Нотр Дам , соопшти јавното ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Меѓународната набљудувачка мисија за изборите ОБСЕ/ОДИХР вкупно ќе вклучува 240 набљудувачи. Tие ќе бидат распоредени рамномерно насекаде низ државата, со цел ...
  сите 72 | | | веќе видена

  Отворена е истрага за „организирана измама” против лица кои објавија лажни апели за донации за финансирање на реконструкцијата на Нотр Дам , соопшти јавното ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Косовскиот вицепремиер Енвер Хоџај вели дека на самитот на лидерите од Западен Балкан во Берлин, што ќе се одржи на крајот на месецов во организација на ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Преку Центарот за развој на Вардарскиот плански регион со седиште во Велес, а со финансиски средства во висина од 123 илјади 789 швајцарски франци на ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Министерот за правда на Косово, Абелард Тахири информира денеска дека косовските истражни и судски органи ги прекинале врските со властите во Србија во врска ...
  сите 30 | | | веќе видена

  По вчерашното известување од Агенцијата за финансиска подршка во земјоделството и руралниот развој за започнување на рокот за субвенции од денеска земјоделците ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Делегација на Парламентарното собрание на Советот на Европа заедно со набљудувачите од Парламентарното собрание на ОБСЕ и Канцеларијата за демократски ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Отворена е истрага за „организирана измама” против лица кои објавија лажни апели за донации за финансирање на реконструкцијата на Нотр Дам , соопшти јавното ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Косовскиот вицепремиер Енвер Хоџај вели дека на самитот на лидерите од Западен Балкан во Берлин, што ќе се одржи на крајот на месецов во организација на ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Делегација на Парламентарното собрание на Советот на Европа заедно со набљудувачите од Парламентарното собрание на ОБСЕ и Канцеларијата за демократски ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Делегацијата ќе се состане со претседателот на Собранието, кандидатите за избори и претставници на Државната изборна комисија, Државната комисија за спречување ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Отворена е истрага за организирана измама против лица кои објавија лажни апели за донации за финансирање на реконструкцијата на Богородичната црква, соопшти ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Отворена е истрага за „организирана измама” против лица кои објавија лажни апели за донации за финансирање на реконструкцијата на Нотр Дам , соопшти јавното ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Министерот за правда на Косово, Абелард Тахири информира денеска дека косовските истражни и судски органи ги прекинале врските со властите во Србија во врска ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Косовскиот вицепремиер Енвер Хоџај вели дека на самитот на лидерите од Западен Балкан во Берлин, што ќе се одржи на крајот на месецов во организација на ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Отворена е истрага за „организирана измама” против лица кои објавија лажни апели за донации за финансирање на реконструкцијата на Нотр Дам , соопшти јавното ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Министерот за правда на Косово, Абелард Тахири информира денеска дека косовските истражни и судски органи ги прекинале врските со властите во Србија во врска ...
  сите 30 | | | веќе видена