Метропол

  во

  Преку изработка на проекти МЈП „Проаква“ ќе пристапи кон големи инфраструктурни зафати за регулација на протокот и притисокот во водоснабдителниот систем и ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Во моите писанија земјотресот го спомнувам само како временска одредница-пред земјотрес и потоа. Не дека не се сеќавам на страшните слики и на сето она што се ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Лидерот на италијанската десничарска „Лига“ и министер за внатрешни работи на Италија, Матео Салвини ги отфрли обвинувањата дека имал блиска средба со високи ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Најблискиот соработник на италијанскиот вицепремиер Матео Салвини, заедно со други двајца Италијанци и тројца Руси, биле тајно снимени како на 18 октомври ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Тројца Руси и тројца Италијанци, од кои едниот најблизок најблизок соработник на италијанскиот вицепремиер Матео Салвини биле тајно снимени како на 18 октомври ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Тројца Руси и тројца Италијанци, од кои едниот најблизок соработник на италијанскиот вицепремиер Матео Салвини биле тајно снимени како на 18 октомври минатата ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Тројца Руси и тројца Италијанци, од кои едниот најблизок најблизок соработник на италијанскиот вицепремиер Матео Салвини биле тајно снимени како на 18 октомври ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Со иселувањето на младите луѓе од Охрид и Струга се чуствува недостаток од спасители на вода во службата за безбедност. Некогаш оваа служба броела троцифрен ...
  сите 3 | | | веќе видена

  81 годишната Марија Влардингербрук , порнешен туристички извршен директор , жената која прва носеше туристи од Холандија пред триесетина години,повторно ...
  сите 4 | | | веќе видена

  81 годишната Марија Влардингербрук , порнешен туристички извршен директор , жената која прва носеше туристи од Холандија пред триесетина години,повторно ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Во недела (23.06.2019 година) во 17.00 часот во хотел Метропол во Охрид свечено ќе се отвори 10-тата по ред дводневна Меѓународната научна конференција ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Охрид, 22. јуни 2019 (ИНПРЕС) – Утре во хотелот „Метропол“ во Охрид, свечено ќе биде отворена 10-та Меѓународна научна конференција „Влијанието на големите ...
  сите 60 | | | веќе видена

  Во недела (23.06.2019 година) во 17.00 часот во хотел Метропол во Охрид свечено ќе се отвори 10-тата по ред дводневна Меѓународната научна конференција ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Охрид, 19. мај 2019 (ИНПРЕС) – Во вторник, на 21-ви мај во Охрид ќе се одржи Меѓународна регулаторна конференција на која шест држави од Балканот ќе ги ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Охрид, 13. мај 2019 (ИНПРЕС) – Утре во хотелот „Метропол“ во Охрид ќе започне со работа 72-от состанок на Управната група на Меѓународниот Центар за развој на ...
  сите 67 | | | веќе видена