Методија

  во

  Синоќа на улицата Методија Шаторов Шарло пред угостителски објект беше претепано 27 годишно момче од Драчево. Истото, во бессознание беше пренесено на Клинички ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Неколку лица вчера на улицата „Методија Шаторов Шарло“ пред угостителски објект физички ги нападнале В.Г.(27) и М.З.(21) и двајцата од Скопје. Инцидентот бил ...
  | | веќе видена | слични

  Синоќа, пред угостителски објект на улица „Методија Шаторов Шарло“, 27-годишно момче беше брутало претепано, по што ударите падна во бесознание. Како што ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Синоќа на улицата Методија Шаторов Шарло пред угостителски објект беше претепано 27 годишно момче од Драчево. Истото, во бессознание беше пренесено на Клинички ...
  сите 41 | | | веќе видена

  На 20.09.2018 година во 22:05 часот во Секторот за внатрешни работи Скопје било пријавено дека на улицата „Методија Шаторов Шарло“ пред угостителски објект ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Лицето кое вчера беше брутално претепано во Аеродром се здобило со скршеници во пределот на носот и вилицата, имало исеченици по глава бидејќи било удирано со ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Лицето кое вчера беше брутално претепано во Аеродром се здобило со скршеници во пределот на носот и вилицата, имало исеченици по глава бидејќи било удирано со ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Лицето кое вчера беше брутално претепано во Аеродром се здобило со скршеници во пределот на носот и вилицата, имало исеченици по глава бидејќи било удирано со ...
  сите 41 | | | веќе видена

  На 20.09.2018 година во 22:05 часот во Секторот за внатрешни работи Скопје било пријавено дека на улицата „Методија Шаторов Шарло“ пред угостителски објект ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Неколку лица вчера на улицата „Методија Шаторов Шарло“ пред угостителски објект физички ги нападнале В.Г.(27) и М.З.(21) и двајцата од Скопје. Инцидентот бил ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Лицето кое вчера беше брутално претепано во Аеродром се здобило со скршеници во пределот на носот и вилицата, имало исекотини по глава бидејќи било удирано со ...
  сите 41 | | | веќе видена