Метју

  во

  Притански докторант е осуден на доживотен затвор во Обединетите Арапски Емирати поради шпионажа за владата на Обединетото Кралство. 31-годишниот Метју Хеџс, ...
  сите 13 | | | веќе видена

  САД силно веруваат и се убедени дека Договорот од Преспа, долгорочно, ќе биде во корист и на двете земји и на нивните граѓани, вели американскиот амбасадор во ...
  сите 93 | | | веќе видена

  Бтирански академик Метју Хеџис е осуден во Абу Даби на доживотна робија поради наводна шпионажа. Судењето, како што тврди неговата сопруга траело само пет ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Британски студент е осуден на доживотен затвор откако беше прогласен за виновен за шпионажа во Обединетите Арапски Емирати (ОАЕ). Метју Хеџес, 31-годишен ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Британски студент е осуден на доживотен затвор откако беше прогласен за виновен за шпионажа во Обединетите Арапски Емирати (ОАЕ).Метју Хеџес, 31-годишен ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Британецот Метју Хеџес е осуден денеска во сојузниот суд во Абу Даби на доживотен затвор поради шпионажа за странска земја, соопшти портпаролката на неговото ...
  сите 13 | | | веќе видена

  САД силно веруваат и се убедени дека Договорот од Преспа, долгорочно, ќе биде во корист и на двете земји и на нивните граѓани, вели американскиот амбасадор во ...
  сите 93 | | | веќе видена

  САД силно веруваат и се убедени дека Договорот од Преспа, долгорочно, ќе биде во корист и на двете земји и на нивните граѓани, вели американскиот амбасадор во ...
  сите 93 | | | веќе видена

  САД силно веруваат и се убедени дека Договорот од Преспа, долгорочно, ќе биде во корист и на двете земји и на нивните граѓани, вели американскиот амбасадор во ...
  сите 93 | | | веќе видена

  САД силно веруваат и се убедени дека Договорот од Преспа, долгорочно, ќе биде во корист и на двете земји и на нивните граѓани, вели американскиот амбасадор во ...
  сите 93 | | | веќе видена

  САД силно веруваат и се убедени дека Договорот од Преспа, долгорочно, ќе биде во корист и на двете земји и на нивните граѓани, вели американскиот амбасадор во ...
  сите 93 | | | веќе видена

  САД силно веруваат и се убедени дека Договорот од Преспа, долгорочно, ќе биде во корист и на двете земји и на нивните граѓани, вели американскиот амбасадор во ...
  сите 93 | | | веќе видена

  САД силно веруваат и се убедени дека Договорот од Преспа, долгорочно, ќе биде во корист и на двете земји и на нивните граѓани, вели американскиот амбасадор во ...
  сите 93 | | | веќе видена

  САД силно веруваат и се убедени дека Договорот од Преспа, долгорочно, ќе биде во корист и на двете земји и на нивните граѓани, вели американскиот амбасадор во ...
  сите 93 | | | веќе видена

  САД силно веруваат и се убедени дека Договорот од Преспа, долгорочно, ќе биде во корист и на двете земји и на нивните граѓани, вели американскиот амбасадор во ...
  сите 93 | | | веќе видена