Мешовитиот

  во

  Претседателот на Собранието на Република Македонија, Талат Џафери, денеска оствари средба со членовите на Мешовитиот парламентарен комитет, кои што се во ...
  сите 169 | | | веќе видена

  Многу скоро граѓаните ќе решат за патот на нивната иднина и нивните идни односи со Европската унија. Има многу емоции во оваа одлука и разбираме дека одлуката ...
  сите 169 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски оствари средба со Мешовитиот парламентарен комитет на Европската Унија и Република Македонија.На средбата се ...
  сите 200 | | | веќе видена

  Има многу емоции во оваа одлука и разбираме дека одлуката не е лесна, но убедени сме дека граѓаните ќе одлучат правилно и ќе ја почитуваме таа одлука, изјави ...
  сите 169 | | | веќе видена

  Претседателот на Собранието, Талат Џафери оствари средба со членовите на Мешовитиот парламентарен комитет, кои што се тука по повод 15-тиот состанок на ...
  сите 169 | | | веќе видена

  Заменик-министерот за надворешни работи, Андреј Жерновски, учествуваше на 15. состанок на Мешовитиот парламентарен комитет – Република Македонија и Европската ...
  сите 169 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денес (19 септември 2018-та година) оствари средба со Мешовитиот парламентарен комитет на Европската Унија и ...
  сите 200 | | | веќе видена

  Заменик-министерот за надворешни работи, Андреј Жерновски, учествуваше на 15. состанок на Мешовитиот парламентарен комитет – Република Македонија и Европската ...
  сите 169 | | | веќе видена

  Претседателот на Собранието, Талат Џафери, оствари средба со членовите на Мешовитиот парламентарен комитет, кои се тука по повод 15. состанок на Мешовитиот ...
  сите 169 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, оствари средба со Мешовитиот парламентарен комитет на Европската Унија и Република Македонија. На средбата се ...
  сите 200 | | | веќе видена

  Заменик министерот за надворешни работи, Андреј Жерновски учествуваше на 15-от состанок на Мешовитиот парламентарен комитет – Република Македонија и Европска ...
  сите 169 | | | веќе видена

  Многу скоро граѓаните ќе решат за патот на нивната иднина и нивните идни односи со Европската унија. Има многу емоции во оваа одлука и разбираме дека одлуката ...
  сите 169 | | | веќе видена

  Претседателот на Собранието на Република Македонија, Талат Џафери, денеска оствари средба со членовите на Мешовитиот парламентарен комитет, кои што се во ...
  сите 169 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денеска оствари средба со Мешовитиот парламентарен комитет на Европската Унија и Република Македонија. На ...
  сите 200 | | | веќе видена

  Претседателот на Собранието, Талат Џафери, оствари средба со членовите на Мешовитиот парламентарен комитет, кои се тука по повод 15. состанок на Мешовитиот ...
  сите 169 | | | веќе видена