Мериленд

  во

  Кога би размислувале за супермоќи, многу од нас веројатно би сакале да бидат невидливи или да им се обнови некој оштетен орган. Некои организми кои живеат на ...
  | | веќе видена

  Фото: Pixabay Научници од Универзитетот во Мериленд развија паметен материјал што може да го стопли корисникот кога му е ладно и да го разлади кога му е жешко, ...
  | | веќе видена

  Студент од американскиот факултет Венсминстер во Пенсилванија се запрепастил кога примил пакет во кој наместо чиста облека и колачи на кои се надевал од ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Американскиот претседател во својот говор на Конференцијата на конзервативната политичка акција (CPAC) во саботата го нападна специјалниот обвинител Роберт ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Санта мраз речиси двојно поголема од Њујорк може да се отцепи од ледената плоча на Антарктикот како резултат на брзото ширење на пукнатината што ја следи НАСА. ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Руската државна телевизија објави листа на американски воени објекти што ќе бидат цел на Москва во случај на нуклеарен напад и наведе дека суперсоничната ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Руската државна телевизија објави листа на американски воени објекти што ќе бидат цел на Москва во случај на нуклеарен напад и наведе дека суперсоничната ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Руската државна телевизија објави листа на американски воени објекти што ќе бидат цел на Москва во случај на нуклеарен напад и наведе дека суперсоничната ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Руската државна телевизија објави листа на американски воени објекти што ќе бидат цел на Москва во случај на нуклеарен напад и наведе дека суперсоничната ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Руската државна телевизија објави листа на американски воени објекти што ќе бидат цел на Москва во случај на нуклеарен напад и наведе дека суперсоничната ...
  сите 27 | | | веќе видена