Меморијалниот

  во

  „Република Македонија воведува сопствена парична единица што ќе го носи името денар. Еве задоволство, да видите како се тие парични единици печатени.“ – Никола ...
  | | веќе видена

  Интересот на јавноста, а веројатно и на надлежните институции, за случајот „Хитлер на сувенири во Скопје“, отвори низа прашања од тоа, кој ги направил ваквите ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Во непосредна близина на меморијалниот Музеј на холокаустот, на самиот влез од старата скопска чаршија, на тезги со сувенири, можат да се најдат сувенирни ...
  сите 13 | | | веќе видена