Мексико

  во

  Меѓународната невладина организација „Амнести интернешнал“ го повика Меѓународниот кривичен суд (МКС) да ги испита можните злосторства против човештвото во ...
  сите 109 | | | веќе видена

  Венецуелскиот опозициски пратеник Франко Мануел Касела Ловатон, кој е обвинет за предавство и други злосторства, доби засолниште во мексиканската Амбасада во ...
  сите 109 | | | веќе видена

  Венецуелскиот опозициски пратеник Франко Мануел Касела Ловатон, кој е обвинет за предавство и други злосторства, доби засолниште во мексиканската Амбасада во ...
  сите 109 | | | веќе видена

  Меѓународната невладина организација Амнести Интернешнал го повика Меѓународниот кривичен суд (МКС) да ги испита можните злосторства против човештвото во ...
  сите 109 | | | веќе видена

  Постои можност Барселона по крајот на оваа сезона да остане без вториот голман Јаспер Силесен, па поради тоа актуелниот шпански шампион е во акција да пронајде ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Финансиите од американското Министерство за одбрана за изградбата на ѕид на границата со Мексико делумно ќе произлезат од програми поврзани со модернизацијата ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Финансиите од американското Министерство за одбрана за изградбата на ѕид на границата со Мексико делумно ќе произлезат од програми поврзани со модернизацијата ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Министерството за одбрана на САД пренасочило 1,5 милијарди долари за изградба на ѕидот кон Мексико од средства од програмата за модернизација на ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Министерството за одбрана на САД пренасочило 1,5 милијарди долари за изградба на ѕидот кон Мексико од средства од програмата за модернизација на ...
  сите 20 | | | веќе видена