Мексиканскиот

  во

  Бројот на загинати од експлозијата на нафтовод во Мексико се зголеми на 76 лица, додека неколку десетици повредени со потешки или полесни изгореници се уште се ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Бројот на загинати од експлозијата на нафтовод во Мексико се зголеми на 76 лица, додека неколку десетици повредени со потешки или полесни изгореници се уште се ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Бројот на загинати од експлозијата на нафтовод во Мексико се зголеми на 76 лица, додека неколку десетици повредени со потешки или полесни изгореници се уште се ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Бројот на загинати од експлозијата на нафтовод во Мексико се зголеми на 76 лица, додека неколку десетици повредени со потешки или полесни изгореници се наоѓаат ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Бројот на загинати од експлозијата на нафтовод во Мексико се зголеми на 76 лица, додека неколку десетици повредени со потешки или полесни изгореници се уште се ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Жртвите од експлозијата на нафтоводот во мексиканскиот град Тлалхуеллан, Хидалго, се веќе над 70 . Претходно, беа евидентирани 66 загинати. Според ББС, тие ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Жртвите од експлозијата на нафтоводот во мексиканскиот град Тлалхуеллан, Хидалго, се веќе над 70 . Претходно, беа евидентирани 66 загинати. Според ББС, тие ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Жртвите од експлозијата на нафтоводот во мексиканскиот град Тлалхуеллан, Хидалго, се веќе над 70 . Претходно, беа евидентирани 66 загинати. Според ББС, тие ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Хавиер Ернандес, или популарниот Чичарито е на врвот на листата желби на Фенербахче како зимско засилување во битката за опстанок на гигантот во Првата Лига на ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Сведок на судењето на Хоакин Ел Чапо Гузман изјави дека обвинетиот мексикански наркобос му платил 100 милиони долари мито на поранешниот претседател на ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Мексиканскиот Парламент одобри формирање национална гарда. Иницијативата беше прифатена со 362 гласса „за“ и 119 „против“. Иницијатор е претседателот Андрес ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Сведок на судењето на Хоакин „Ел Чапо“ Гузман изјави дека обвинетиот мексикански нарко бос му платил 100 милиони долари мито на поранешниот претседател на ...
  сите 21 | | | веќе видена