Меѓународниот

  во

  Ветеринарната медицина како дисциплина има големо значење за здравствената заштита на животните и безбедноста на храната, затоа и Министерство за земјоделство, ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Ветеринарната медицина како дисциплина има големо значење за здравствената заштита на животните и безбедноста на храната, затоа и Министерство за земјоделство, ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Ветеринарната медицина како дисциплина има големо значење за здравствената заштита на животните и безбедноста на храната, затоа и Министерство за ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Министерството за правда и Меѓународниот републикански институт (ИРИ) денеска организираат јавна дискусија за нацрт-текстот на Предлог-законот за спречување на ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Поголемо производство на нафта во светот на дневна основа засега нема да има. Вака одлучија земјите кои се членки на ОПЕК. Саудиска Арабија вчера одби да го ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Министерството за правда и Меѓународниот републикански институт (ИРИ) денеска организираат јавна дискусија за нацрт-текстот на Предлог-законот за спречување на ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Меѓународниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ, Влатко Ѓорчев учествува на конференцијата на глобалната организација на десниот центар ИДУ која што се одржува во САД, ...
  сите 18 | | | веќе видена