Меѓународната

  во

  Македонскиот народен театар ќе го даде својот придонес кон одбележувањето на 27 март – Светски ден на театарот со изведбата на претставата „Животот е ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Со изведба на претставата „Животот е прекрасен“ од Николај Ердман во режија на Александар Морфов, Македонскиот народен театар ќе го даде својот придонес кон ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Првата работа која ја направил 58-годишниот Ејд Гудчајлд откако освоил 82 милиони евра на лотарија била – отказ во фабриката за метал во која што работел 24 ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Македонскиот народен театар соопшти дека својот придонес кон одбележувањето на 27 март, Светскиот ден на театарот, ќе го даде со изведба на претставата ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Македонскиот народен театар ќе го даде својот придонес кон одбележувањето на 27 март – Светски ден на театарот – со изведбата на претставата „Животот е ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Образовниот систем во Финска е глобално познат. Повеќе од една деценија Финска е еден од врвните изведувачи во Програмата за меѓународна оценка на учениците ...
  сите 5 | | | веќе видена