Меѓународната

  во

  Со завршната свеченост за доделување на медалите на најуспешните натпреварувачи во поединечна конкуренција и во конкуренција во двојки заврши најголемото ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Со завршната свеченост за доделување на медалите на најуспешните натпреварувачи во поединечна конкуренција и во конкуренција во двојки заврши најголемото ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Околу 200 учесници од планинарски здруженија од државава и од соседна Србија, денеска ќе учествуваат на шестата по ред традиционална меѓународна клупска акција ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Искачувањето на врвот Китка се спроведува во чест на празникот 11 Октомври. Акцијата ќе биде на линија Пелинце-Враготурце- врв, Китка-Големи Уши, ќе почне пред ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Околу 200 учесници од планинарски здруженија од државава и од соседна Србија, денеска ќе учествуваат на шестата по ред традиционална меѓународна клупска акција ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Зоран Заев се потсети на злосторството, „едно евро за црквата, едно евро за Вицето“. Денеска Заев од Куманово сакајќи да го нападне ВМРО-ДПМНЕ за законот за ...
  сите 274 | | | веќе видена

  Денеска Заев од Куманово сакајќи да го нападне ВМРО-ДПМНЕ за законот за легализација пропушти да каже дека тој за легализација на земјиште земаше мито од едно ...
  сите 139 | | | веќе видена

  Зоран Заев се потсети на злосторството, „едно евро за црквата, едно евро за Вицето“. Денеска Заев од Куманово сакајќи да го нападне ВМРО-ДПМНЕ за законот за ...
  сите 184 | | | веќе видена

  Пред многу години, ме стаписа прашањето на еден колега од Шпанија, среде Советот на Европа: Има ли македонски јазик, Гордана?, ова во својата најнова колумна ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Кипчоге маратонот во Виена долг 42,2 км  го истрча за фамозни и неверојатни  1 -59 -40 , но овој рекорд нема да му биде признаен. 34 годишниот Кенијец во ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Зоран Заев се потсети на злосторството, „едно евро за црквата, едно евро за Вицето“. Денеска Заев од Куманово сакајќи да го нападне ВМРО-ДПМНЕ за законот за ...
  сите 312 | | | веќе видена

  Пред многу години, ме стаписа прашањето на еден колега од Шпанија, среде Советот на Европа: Има ли македонски јазик, Гордана? Инстинктивно одговорив: Не, ние ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Со површна проценка може да се утврди дека САД не се баш идеален кандидат за работа со управување со светските резерви на пари. Јавниот долг на САД е огромен – ...
  сите 9 | | | веќе видена