Меѓународната

  во

  Во седиштето на ОН во Женева, делегацијата од Македонија, предводена од министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, а во чиј состав е и заменикот ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Оваа година, најголемата продажно – сервисна мрежа за гуми во Македонија одбележува јубилеј – 25 години континуирана и активна работа. “Мотоцентар“ ја ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Во седиштето на ОН во Женева, делегацијата од Република Северна Македонија, предводена од министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, а во чиј состав е и ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Во седиштето на ОН во Женева, делегацијата од Република Северна Македонија, предводена од министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, а во чиј состав е и ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Во седиштето на ОН во Женева, македонска делегација предводена од Министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, а во чиј состав е и заменикот министер за ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Во седиштето на ОН во Женева, македонска делегација предводена од Министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, а во чиј состав е и заменикот министер за ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Во седиштето на ОН во Женева македонска делегација предводена од министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, а во чиј состав е и заменик-министерот за ...
  сите 74 | | | веќе видена

  Хибридните закани, поврзани со информациите и заканите што влијаат врз политичките, територијалните и економските аспекти на една земја преку користење на ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Судот во Унгарија го одби и второто барање за екстрадиција на експремиерот Никола Груевски кое го поднесе македонското Министерство за правда. Причината е ...
  сите 169 | | | веќе видена

  Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски учествува на втората „Тркалезна маса за лидери на високи позиции, посветена на ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски учествува на втората „Тркалезна маса за лидери на високи позиции, посветена на ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Министерот за информатичко општество и администрација, Дамјан Манчевски, учествува на втората „Тркалезна маса за лидери на високи позиции, посветена на ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Хибридните закани, поврзани со информациите и заканите што влијаат врз политичките, територијалните и економските аспекти на една земја преку користење на ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Обезбедување пораст на платите, како и еднакви плати за еднакво вреднувани работни места, зголемување на минималната плата во висина од 60 проценти од ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Обезбедување пораст на платите, како и еднакви плати за еднакво вреднувани работни места, зголемување на минималната плата во висина од 60 проценти од ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Хибридните закани, поврзани со информациите и заканите што влијаат врз политичките, територијалните и економските аспекти на една земја преку користење на ...
  сите 11 | | | веќе видена