Меѓународната

  во

  Постапувањето на Јавниот обвинител по наредба на лице притворено за тежок криминал и злоупотреба на службената положба е невиден преседан и е дополнителен удар ...
  сите 487 | | | веќе видена

  И Северна Македонија и Србија имаат можности и перспективи во руралниот туризам, имаат добра храна и пијалаци. Во таа насока, треба да разменат искуства и да ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Министерката за правда Рената Дескоска и генералниот обвинител на Република Казахстан, Гизат Нурдаулетов, денеска во Скопје потпишаа три билатерални договори ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Министерката за правда Рената Дескоска и генералниот обвинител на Република Казахстан, Гизат Нурдаулетов, денеска во Скопје потпишаа три билатерални договори ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Денес со свечена манифестација во присуство на гости од локално и централно ниво како и граѓани на Лабуништа и соседните метса во употреба свечено беше ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Постапувањето на Јавниот обвинител по наредба на лице притворено за тежок криминал и злоупотреба на службената положба е невиден преседан и е дополнителен удар ...
  сите 158 | | | веќе видена

  Постапувањето на Јавниот обвинител по наредба на лице притворено за тежок криминал и злоупотреба на службената положба е невиден преседан и е дополнителен ...
  сите 158 | | | веќе видена

  Студентите и наставниците од Институтот за специјална едукација и рехабилитација при Филозофскиот факултет во Скопје учествуваат на Меѓународната студентска ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Во функција на подобрување на односите и соработката помеѓу Република Северна Македонија и Република Казахстан, Министерството за правда на Република Северна ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Постапувањето на јавниот обвинител по наредба на лице притворено за тежок криминал и злоупотреба на службената положба е невиден преседан и е дополнителен удар ...
  сите 122 | | | веќе видена

  Во Охрид и Струга се одржува Меѓународна конференција за управување со цврст отпад. Целта на конференцијата е да покаже дека бизнис заедницата и државните ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Обединетите Нации предупредуваат дека околу два милиони луѓе во Сомалија се под ризик од глад поради најтешката суша во земјата по 2011 година и воедно бараат ...
  сите 21 | | | веќе видена

  „Постапувањето на Јавниот обвинител по наредба на лице притворено за тежок криминал и злоупотреба на службената положба е невиден преседан и е дополнителен ...
  сите 131 | | | веќе видена

  Постапувањето на Јавниот обвинител по наредба на лице притворено за тежок криминал и злоупотреба на службената положба е невиден преседан и е дополнителен ...
  сите 131 | | | веќе видена