Меѓународната

  во

  Глобалнo, граѓаните и натаму имаат позитивна оценка за меѓународните политики на Европската Унија, која e единствената суперсила што се смета и за ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Претседателот на Турција Реџеп Таип Ердоган ужива најголема благонаклонетост од граѓаните на Северна Македонија. Германската канцеларка Ангела Меркел е втора, ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Претседателот на Турција Реџеп Таип Ердоган ужива најголема благонаклонетост од граѓаните на Северна Македонија. Германската канцеларка Ангела Меркел е втора, ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Министрите на ВМРО-ДПМНЕ играат двојна, лицемерна улога со употребата на уставното име на Република Северна Македонија (РСМ). Пред меѓународната јавност, за да ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Меѓународната заедница ја поздравува ратификација, со оценка дека ова е голем исчекор на Македонија. Претседателот на словенечкиот парламент Дејан Жидан во ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Денес можеме гордо да кажеме: времињата на несигурност и на нестабилност се зад нас. Северна Македонија е на јасен, чист пат, заедно со најсилните сојузи во ...
  сите 302 | | | веќе видена

  Денес, можеме гордо да кажеме: времињата на несигурност и нестабилност се зад нас. Северна Македонија е на јасен, чист пат, заедно со најсилните сојузи во ...
  сите 302 | | | веќе видена

  Во прилог на ова соопштение, ви го пренесуваме обраќањето на премиерот Спасовски во целост: Во овој дом на демократијата, во домот на македонската демократија, ...
  сите 302 | | | веќе видена

  Техничкиот премиер Оливер Спасовски на свечената седница по повод ратификацијата на Протоколот за членство на земјата во НАТО истакна дека по 27 години од ...
  сите 302 | | | веќе видена

  Обидите да се донесе законот за јавно обвинителство во рамки на напорите на земјата во борбата против корупцијата ги поздрави денеска шефот на италијанската ...
  сите 422 | | | веќе видена

  Техничкиот премиер Оливер Спасовски на свечената седница по повод ратификацијата на Протоколот за членство на земјата во НАТО истакна дека по 27 години од ...
  сите 302 | | | веќе видена