Меѓународната

  во

  Секоја генерација има своја битка, нашите баби и дедовци се бора за слобода, нашите мајки и татковцки за независ ност, нашата битка беше за држава членка на ...
  сите 234 | | | веќе видена

  Дополнителниот министер за информатичко општество и администрација Невенка Стаменковска- Стојковски преку свој статус на Фејсбук потенцира дека народот има ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Дополнителниот министер за информатичко општество и администрација Невенка Стаменковска- Стојковски преку свој статус на Фејсбук потенцира дека народот има ...
  сите 34 | | | веќе видена

   Парламентот, судството и институциите се само декор чија задача е да ја скријат апсолутистичката монархија, давајќи површен привид на демократија. Сведоци сме ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Градоначалникот на Општина Маврово и Ростуше, Медат Куртовски денеска потпиша договор за подгрант за инвестиции во сферата на инфраструктурата поврзана со ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Уставот дури и во вонредна состојба го гарантира правото на слобода на јавното изразување на мислата. Но државата денес ја води човек кој не верува во ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Германската канцеларка Ангела Меркел, после 6-часовна видеоконференција со 27 шефови на држави и владата на ЕУ за коронавирусот, рекла декауште не е време да ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Глобалните загуби на работни места како резултат на кризата со коронавирус би можеле далеку да ја надминат бројката од 25 милиони граѓани, како што беа ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Владата најавува над 100 милиони евра за поддршка за исплата на минимална плата на фирмите погодени од економската криза предизвикана од пандемијата на ...
  сите 123 | | | веќе видена

  Спортистите кои веќе се квалификуваа на Летните олимписки игри во Токио 2020 пред натпреварувањата да се одложат, ќе ги задржат своите места кога форумот ќе се ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Глобалните загуби на работни места како резултат на кризата со коронавирус би можеле далеку да ја надминат бројката од 25 милиони граѓани, како што беа ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Меѓународната организација на трудот (МОТ) процени, врз основа на различни сценарија за влијанието на пандемијата одкоронавирус врз глобалниот економски раст, ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Глобалните загуби на работни места како резултат на кризата со коронавирус би можеле далеку да ја надминат бројката од 25 милиони граѓани, како што беа ...
  сите 66 | | | веќе видена

  Спортистите кои веќе се квалификуваа на Летните олимписки игри во Токио 2020 пред натпреварувањата да се одложат, ќе ги задржат своите места кога форумот ќе се ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Сабин Селими За правилно постапување по прашањето на ВИ, потребна ни е посилна соработка помеѓу државните институции: владите, агенциите за спроведување на ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Министерот за здравство Венко Филипче денеска преку социјалните мрежи потсети дека Светската здравствена организација го потврди учеството на нашата земја во ...
  сите 80 | | | веќе видена

  Германската канцеларка после шестчасовната видео конференција со 27-те шефови на држави и влади на ЕУ за кризата со Ковид-19, изјави во видео пораката до ...
  сите 56 | | | веќе видена