Меѓународната

  во

  Суштинско прашање за Законот за јавното обвинителство не е барањето на опозицијата во врска со постапувањето по предметите на СЈО по 30 јуни 2017 година, туку ...
  сите 121 | | | веќе видена

  На работилницата, што ја организира Меѓународната организација на трудот во соработка со Европската Комисија и Европската фондација за обуки, присуствуваше и ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска, денеска присуствуваше на отворањето на дводневната работилница „Кон систем за предвидување на ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Суштинско прашање за Законот за јавното обвинителство не е барањето на опозицијата во врска со постапувањето по предметите на СЈО по 30 јуни 2017 година, туку ...
  сите 121 | | | веќе видена

  Суштинско прашање за Законот за јавното обвинителство не е барањето на опозицијата во врска со постапувањето по предметите на СЈО по 30 јуни 2017 година, туку ...
  сите 121 | | | веќе видена

  Скопје, 10 септември 2019 (МИА) – Суштинско прашање за Законот за јавното обвинителство не е барањето на опозицијата во врска со постапувањето по предметите на ...
  сите 121 | | | веќе видена

  Суштинско прашање за Законот за јавното обвинителство не е барањето на опозицијата во врска со постапувањето по предметите на СЈО по 30 јуни 2017 година, туку ...
  сите 121 | | | веќе видена

  Суштинско прашање за Законот за јавното обвинителство не е барањето на опозицијата во врска со постапувањето по предметите на СЈО по 30 јуни 2017 година, туку ...
  сите 121 | | | веќе видена

  Суштинско прашање за Законот за јавното обвинителство не е барањето на опозицијата во врска со постапувањето по предметите на СЈО по 30 јуни 2017 година, туку ...
  сите 121 | | | веќе видена

  Суштинско прашање за Законот за јавното обвинителство не е барањето на опозицијата во врска со постапувањето по предметите на СЈО по 30 јуни 2017 година, туку ...
  сите 121 | | | веќе видена

  Актуелните случувања во Северна Македонија се последица на сеопфатна, планирана, координирана, темелна и вешто подготвена разузнавачка акција на надворешни и ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Актуелните случувања во Северна Македонија се последица на сеопфатна, планирана, координирана, темелна и вешто подготвена разузнавачка акција на надворешни и ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Зајакнување на социјалниот дијалог преку кој се создаваат повеќе и подобри работни места имаше за цел дводневната работилница „Кон систем за предвидување на ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Актуелните случувања во Северна Македонија се последица на сеопфатна, планирана, координирана, темелна и вешто подготвена разузнавачка акција на надворешни и ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Зајакнување на социјалниот дијалог преку кој се создаваат повеќе и подобри работни места имаше за цел дводневната работилница „Кон систем за предвидување на ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Актуелните случувања во Македонија се последица на сеопфатна, планирана, координирана, темелна и вешто подготвена разузнавачка акција на надворешни и внатрешни ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Љубљанскиот институт ИФИМЕС со опширна анализа се обидува да и олесни на власта во Македонија да се „испере“ од криминалната афера Рекет, објавувајќи дека ...
  сите 48 | | | веќе видена